Bedrijfsprofiel
De 'kracht' van Deco Change schuilt in de 'breedte' waarin wij bezig zijn. Het maken van etalage's in een groot aantal branches doen wij met evenveel plezier als het stylen van showrooms. Het spreekt voor zich dat de emotionele benadering van food en non-food op vakbeurzen een andere is dan als het gaat om schrijven, kleuren of innovatieve 'tools'. Het is om het even wat... Inspiratie, daar gaat het om!
Interesse, wat nu?
Wij verzorgen het plan, doen inkopen op basis van een gezamenlijk vastgesteld budget en koppelen regelmatig terug om zo ook de planning te kunnen halen. De veelzijdigheid aan gerealiseerde oplossingen laat daarnaast duidelijk zien dat wij erg flexibel en doelgericht werken, met als enige doel de opdrachtgever het uiterste te kunnen bieden.

Ziet u voor uw bedrijf een nieuwe kans en/of uitdaging? Wij zouden dan graag met u van gedachten wisselen over een mogelijk traject. Neem dan in ieder geval contact met ons op door te bellen, 078 - 615 46 33, of een e-mail te sturen.

Van creativiteit naar oplossing...
De ervaring leert dat opdrachtgevers ons bijna altijd onze gang laten gaan wat betreft creativiteit en de invulling van de opdracht. Middels 'Trial & Error' werken wij naar de ideale oplossing toe. Oog voor detail, inspiratie en samenwerking zijn onze ingrediƫnten.